heart sensor test program

The code below was written to check the functioning of the heart sensor in combination with the heart rate receiver. From here on we can determine default heart rate values as introduction towards a combined program: sensors (input) and magnets/mechanics (output). Comments are in grey.

/* Code created by Simone Koch on 10/14/2011 to test the heart sensor and heart rate receiver.
It prints the values of the heart rate in the Serial monitor.
*/

const int hartAnalogInPin = A0;    Analog input pin that the potentiometer is attached to

int hartIn = 0;

void setup() {