Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Delay

Monday morning; with new deployment and good cheer we started today to make some progress.
But…Arduino decided not to work and caused some problems so that the heart rate monitor is not able to work. Everything is slowed down because the computers are not that fast.

Becide Arduino that does not work, the fluids has not arrived yet so we can not work on this side either. We hope that the fluid will arrive today but we do not know for sure. Hopefully we will make some progress today.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft