Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Servo Arms

We did a few test runs to see if the Servo arms we’ve created weren’t too heavy for the servo arms to lift. The results were quite uplifting.

 What we did is: We simply taped a metal Mechano-‘arm’ onto the servo motor and attached the magnets onto it by it’s own magnetism.  Then we plugged in the Arduino and used the simple sweep example to see if it’d work.

You can see that the servo arms can quite easily hold the magnets whilst moving at various speeds. Next we will build a display case where the servo motors have a set position, as well as the glass Ferrofluid container so we can properly define and note motor-motions to the displayed mood or emotion. YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft