Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

modeling for Arduino

Two days ago a first model was made as preparation for the final Arduino code. Until now all the code has been written without any models for the architecture of the program, but the final code will be much more complex and therefore a Petri Net will be used. 

The first model only consists of the program written for the temperature sensor (see also post "More efficient code to get LEDs working according to temperature" on october the 13th).

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft