Display Setup and Servo-emotion crosslink.

We’ve created a setup out of MDF to fit our glass display cell and the two servo arms. Now we have the proper spiky fluid we can calibrate the Servo-arm’s their movement to portray the chosen emotions.

Currently we’re not able to move the servo’s independently and simultanously. It’s either the same task they’re carrying out simultaniously, or a different task after one another. The next step would be making sure the servo’s can each do a different task, simultanously, and then calibrate the code to the emotions.

A couple of clips:YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image