Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Display Setup and Servo-emotion crosslink.

We’ve created a setup out of MDF to fit our glass display cell and the two servo arms. Now we have the proper spiky fluid we can calibrate the Servo-arm’s their movement to portray the chosen emotions.

Currently we’re not able to move the servo’s independently and simultanously. It’s either the same task they’re carrying out simultaniously, or a different task after one another. The next step would be making sure the servo’s can each do a different task, simultanously, and then calibrate the code to the emotions.

 A couple of clips:YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft