Semi-complete model for the code

The model below is almost complete. The steps in the model are correct, but more elaborate steps will be needed for ‘Calc Values’, as it will use input from multiple sensors and create output for multiple motors. However, the steps for the motor are not written yet.

Ad few adaptions were made from the previous model that was posted. For example: from the two main functions (setDefault and calcValues) there needed to be an arrow back to the beginning, to illustrate the loops of the program.