Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Semi-complete model for the code

The model below is almost complete. The steps in the model are correct, but more elaborate steps will be needed for ‘Calc Values’, as it will use input from multiple sensors and create output for multiple motors. However, the steps for the motor are not written yet.

Ad few adaptions were made from the previous model that was posted. For example: from the two main functions (setDefault and calcValues) there needed to be an arrow back to the beginning, to illustrate the loops of the program.

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft