Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Graphic visualisation

For the science fair a poster, flyer and user manual have been designed.

The poster displayes a render of the final product and a schematic of the design. The flyer is used to provide additional information about the moods displayed by the E-Daemon. Finally the user manual helps the user how to turn on the E-Daemon. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft