Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Presentation at Science Fair

!!!ADD PHOTOS FAIR & SCHEMATICS SYSTEMS!!! 

 

The central piece of the presentation is the (semi)working model. Any volunteer can try on the sensors and make the daemon react. Next to the model there is a poster with a schematic of the system and a render. Furthermore there is a flyer providing supplement information about the displayed moods. Finally there is a user manual advising people how to test the model.

 

For the set-up we need a table for the model and flyers. The poster will be hung among the railing with fish-thread. 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft