Presentation at Science Fair

!!!ADD PHOTOS FAIR & SCHEMATICS SYSTEMS!!!

The central piece of the presentation is the (semi)working model. Any volunteer can try on the sensors and make the daemon react. Next to the model there is a poster with a schematic of the system and a render. Furthermore there is a flyer providing supplement information about the displayed moods. Finally there is a user manual advising people how to test the model.

For the set-up we need a table for the model and flyers. The poster will be hung among the railing with fish-thread.